Știința păstrată în cuvinte

Primul lucru pe care trebuie să-l facem pentru a putea păși pe următoarea treaptă a evoluției noastre este să cernem bobul de neghină, să-i cunoaștem și să promovăm cunoașterea pe care ne-au lăsat-o moștenire înaintașii noștri. Trebuie să identificăm valorile reale ale vieții noastre, să studiem și să gândim „cu capul nostru, să nu mai luăm tot ce ni se spune cu apă, ca pe buline” - cum îmi spunea o prietenă. 

„Pot să spun cu mâna pe inimă că 60% dintre femeile care acuză suferinţe cancerigene nu au cancer. Au doar o proastă funcţionare a sistemului hormonal, o proastă relaţie cu bărbatul. Asta este realitatea. Foarte multe boli sunt falsuri şi plătim pentru falsurile astea. Trebuie să înţelegem, de-aia

facem Sermoterapie, trebuie să înţelegem ce înseamnă numele unei boli, cum se manifestă o boală cu numele acesta. Dumeavoastră nu ştiţi ce înseamnă a spune o vorbă ca un cuţit, dar v-aţi izbit de atâtea ori de asemenea lucruri. Face parte din educaţia maternă a unui copil. Mama nu-şi bate copilul, mama îşi pedepseşte copilul cu cuvântul şi ştie s-o facă foarte bine. Un medic, la spital, vindecă în proporție de 80% dintre pacienți cu vorba bună pe care o spune, nicidecum cu medicamente. Sermoterapia este în primul rând pentru medici, pentru judecători, este pentru preoţi şi este pentru dascălii de şcoală. Aceștia trebuie s-o ştie în primul rând pentru că ei răspund de viaţa noastră, de conduita noastră, de trăirea noastră în această lume în care suntem. Dacă ei nu ştiu să o facă, atunci nu avem nici societate.” - Prof. Grigore Albu Gral. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt