Experimentarea este cheia

Știu că am venit în această viață pe Pământ pentru a experimenta și mai știu că fiecare experiență traversată îmi aduce un plus pe scara către ființarea în Unime. Adesea nu ne este ușor să trecem „examenele” pe care viața ni le aduce în discursul ei și aproape întotdeauna uităm că sunt doar surse de acumulare pentru evoluția noastră. Când trecem printr-un moment dificil nu ne gândim deloc la rolul pe care experiența noastră îl are în evoluția noastră. De aceea este important să nu ne abandonăm niciodată, dar, repet nu este ușor. Să nu uităm însă că și momentele de bucurie sunt tot experiențe care ne ajută să evoluăm și ne îndulcesc viața.

„Cu cât te vei hrăni cu mai multă Cunoaștere, cu atât mai multă Înțelepciune vei dobândi, cu atât mai sus te vei înălța și vei avea acces la și mai multă Cunoaștere și implicit, Înțelepciune. Este un proces evolutiv în trepte pe care le urci conștient și în salturi ce produc în mod neașteptat. Acestea din urmă

sunt „premii” cu care Uni-Versul te încurajează să mergi mai departe. Este modul Uni-Versului de a-ți mulțumi pentru alegerea ta. Când descoperi Tehnicile Regenerative potrivite ție și îți regenerezi Trupul, poți spune că ai pășit pe o treaptă mai înaltă a Cunoașterii. Când conștientizezi că ești Nemuritor și îți experimentezi Nemurirea în Trup poți spune că ai beneficiat de un „premiu”. Așa funcționează Uni-Versul. Întotdeauna primești mai mult decât ți-ai fi putut imagina. De îndată ce îți îndrepți Atenția către un subiect sau un domeniu și apoi studiezi și aprofundezi domeniul sau subiectul respectiv, Uni-Versul îți deschide o fereastră către o înțelegere profundă a ceea ce tu studiezi. Studiul și Experimentarea a ceea ce studiezi sunt cele două Coordonate ale Evoluției fiecăruia dintre noi. Doar Studiul, nu produce schimbări notabile. Experimentarea este cheia care deschide Porțile Înțelepciunii. ” - Andronicon. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt