Cauze mai puțin știute

Cartea lui Valeriu Popa, „Cauzele spirituale ale bolilor” ar trebui să fie în fiecare bibliotecă de familie și ar trebui periodic răsfoită, citită și iar citită. Informațiile pe care ni le-a dăruit acest mare Tămăduitor al României ar trebui să fie primite cu Recunoștință de fiecare dintre noi. Cercetătorii ar trebui să le analizeze, să le fundamenteze științific și să ducă mai departe munca genială a acestui Om. Dacă dorim să ne bucurăm de sănătate, de vitalitate și implicit de longevitate, este bine să alegem să ne procurăm această carte, să o studiem cu atenție și să facem corecțiile necesare în atitudinea și în comportamentul nostru, să ne disciplinăm în ceea ce gândim și rostim. Un Maestru
spunea odată că dacă ceea ce dorim să spunem nu este adevărat, nu este respectuos și nu aduce nimic benefic celui care ascultă atunci acea informație nu merită nici gândită și nici rostită. În Limba Română avem din fericire un verb explicit care face diferența dintre o informație utilă, benefică și respectuoasă și celelalte informații: „a rosti”, adică a transmite cu rost o informație. Iată ce spune Valeriu Popa despre omniprezenta bârfă, „sport” internațional cu foarte mare răspândire:

Bârfa şi calomnia produc un rău nemăsurat. Deci, prin puterea gândurilor noastre îi afectăm pe ceilalţi. Depinde de noi dacă influenţa este malefi sau benefică. rfa ne scurtează viaţa, ne distruge fizişi spiritual, ne influenţează longevitatea. Murim devreme fiindcă în permanenţă ne autodistrugem. Ne ruinăm în permanenţă trupul şi sufletul.” - Ing. Valeriu Popa - Cauzele spirituale ale bolilor. 

Cât despre comentariile primitive, vulgare, de prost-gust, lipsite de respect și de bun-simț care sunt postate cu miile pe site-urile de socializare... oare ce efecte produc asupra structurilor bilogice ale celor care le lansează? Valeriu Popa a plecat către stele și nu ne mai poate spune ce efecte au acestea asupra structurilor bilogice ale celor care le scriu și le lansează în mediul virtual.

Andronicon








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt