Oameni-Porumbei

Mergi întotdeauna către Lumină. Viața ta se va schimba atât de repede încât vei fi tu însuți surprins. Elimină din viața ta tot ce nu este înnobilat de Lumină: trăiri interioare, gânduri, cuvinte, acțiuni. Elimină din viața ta tot ce este umbrit. Consumă doar hrană vie și doar din vase de lut sau din lemn. Folosește tacâmuri din lemn sau din ceramică. Îmbracă-te doar cu haine țesute din fibre naturale. Construiește-ți o casă doar din materiale naturale: lut, paie, lemn, piatră, fibre naturale. Decoreaz-o cu simboluri solare și mobileaz-o cu obiecte din lemn. Acceptă în jurul tău doar oameni luminoși, oameni care te inspiră și din experiența cărora ai ceva de înțeles.
Fii tu, în orice împrejurare a vieții tale, nu încerca să-i imiți pe alții pentru că vei afișa doar o copie ieftină a originalului. Nu ai nevoie de idoli. Idolii sociali, benefici sau nu, au fost ei înșiși, nu au avut alți idoli, nu au imitat pe nimeni. Știi care este cea mai mare eroare a unui imitator și/sau a unui plagiator? Își umbrește sufletul, și-l învelește într-un nor atât de întunecat încât Lumina din interior nu mai poate răzbi până în ochii lui. Ochii unui imitator sau a unui plagiator sunt lipsiți de viață. Dacă-l privești cu atenție, ai să vezi că este un fel de cadavru umblător. El crede că nu vede nimeni imitația, plagiatul, își intră în rol și își umflă tot mai tare penele negre, dar nu va zbura niciodată pentru că penele sale sunt înmuiate în smoala minciunii și sunt la fel de grele precum plumbul. În Lumină te înalți doar cu aripi imaculate. De aceea este considerat porumbelul alb simbolul Păcii. Pacea Interioară radiază și generează Pacea Planetară. Cu cât vor fi mai mulți Oameni-Porumbei, cu atât mai repede se va schimba lumea noastră și va permite Noii Omeniri a Iubirii să înflorească și să rodească.

Un porumbel alb pare o ființă vulnerabilă, dar gândește-te cât de sus poate zbura și ce distanțe poate acoperi în zbor. Gândește-te cum vede el Pământul din înălțimi. Fii asemenea unui porumbel alb. Înalță-te cât mai sus în Lumină și fii vulnerabil, lasă Lumina să pătrundă în toate ungherele ființei tale și să le primenească în lumină. Această vulnerabilitate este o calitate a inteligenței tale. Privește detașat lumea. Te-ai născut în această lume și ai ceva de împlinit aici, ai o menire și o misiune, nu te-ai născut întâmplător în acest loc, în acest timp, în acest trup. Puteai să fii un copac, un fir de iarbă, un pește, un urs, un iepure sau orice altceva, dar tu te-ai născut om de astă dată. Nu te afli în vârful vreunui presupus lanț trofic și nu ai niciun alt drept special decât au toate celelalte ființe, dreptul la viață. Ești o ființă din Sfera Vieții. Ești viu. Menirea ta este să pășești către Lumină, către cunoaștere, să conștietizezi, să te înțelepțești, să te înalți, și să fii un Înțelept. Apoi un Înțelept Înălțat și apoi, să îți valorifici potențialul tău zeiesc. Zeii nu au nimic supranatural. Nu sunt ființe supranaturale, sunt ființe evoluate. Au evoluat atât de mult încât noi nu putem înțelege acum planul în care Ei ființează. La început au fost și ei Oameni-Porumbei. Au fost îndrumați de Înțelepți și au crescut. Aripile lor imaculate i-au ajutat să se înalțe tot mai sus în Conștiință și să fie una cu Oceanul Conștiinței. Uneori ies din Ocean și ni se arată în Inimă. Ne îndrumă să pășim în Lumină. Când mergi către Lumină, când fiecare pas al tău este în direcția Luminii, când fiecare alegere a ta este scăldată în Lumina Iubirii, nu vei întâlni niciodată umbre în calea ta. Umbrele vor fi întotdeauna în spatele tău și tot mai șterse până ce vor dispărea cu totul. Gândește-te la asta.
Andronicon




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt