Braț la braț

Cineva a întrebat mai demult la o petrecere cum pleacă la film un miriapod cu iubita sa și pentru că nimeni nu a știut să răspundă, tot el ne-a dat răspunsul: braț la braț, braț la braț, braț la braț... Mi-a trecut atunci prin minte că și noi oamenii mergem uneori braț la braț prin viață și că este bine să ne bucurăm de clipa prezentă pentru că așa cum cineva spunea, nu te aștepta ca ceva să fie definitiv în viață pentru că tocmai această „așteptare” te va împiedica să trăiești plenar, să trăiești fiecare clipă așa cum este, unică, să dobândești bucuria și fericirea, orice ar putea să însemne toate acestea. 

„În Orizontul Vieții tale, vor apărea mereu oameni, care vibrează pe Frecvențe asemănătoare Frecvenței tale. Oameni cu care vei avea, vei traversa experiențe, foarte multe experiențe. Unele luminoase, altele dureroase. Din Orizontul Vieții tale vor ieși oamenii cu care ai încheiat setul de
experiențe necesare asigurării dinamicii evoluției tale. Procesul este reciproc. Fiecare va învăța de la fiecare și de la sine, din experiențele avute, conform nivelului de Cunoaștere și de Înțelepciune pe care se află. Primește cu Bucurie, oameni noi, în Viața ta și desprinde-te cu Bucurie de cei cu care ai încheiat ciclul experiențelor  propuse pentru această Viață. Mulțumește-le și celor care vin, mulțumește-le deopotrivă și celor care pleacă din Orizontul Vieții tale, pentru totdeauna. Vă veți reîntâlni într-o altă Viață, pe o altă Planetă, dintr-o altă Galaxie sau poate vă veți întâlni iarăși aici, la Pieptul Mamei Pământ, pentru un nou set de experiențe sau nu vă veți mai întâlni decât pe nivelurile înalt vibratorii ale Sferelor Celeste.” - Scurt fragment din curtea: Construim o Lume Nouă. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt