Metamorfoză

Cunoașterea îți deschide aripile zeiești. Îți hrănește setea de cunoaștere, setea de a te înălța tot mai sus și de a pătrunde tot mai profund în tainele universului. Cu cât vei afla mai mult cu atât vei dori să afli mai mult. Pare a fi o nebunie, dar așa acționează legile universului: cu cât ești mai mult din ceea ce dorești să fii cu atât aripile ți se deschid tot mai larg și te poți avânta tot mai sus. Dacă doar dorești să fii creativ spre exemplu, aripile rămân închise. Poți crede că nici nu există, că nu ai fost și tu dotat cu aceste „accesorii” fără de care nu poți zbura. Poți crede că ai fost discriminat, că unii primesc totul de la viață, iar alții aproape nimic sau doar firmituri. Poți crede că este vorba de lipsă cronică de noroc
sau poți crede că universul sau Creatorul nu este chiar așa cum se spune sau că poate nici nu există vreun creator. Poți crede că suntem rezultatul evoluției unei supe primordiale din care s-au născut cei norocoși, o supă care între timp s-a acrit și că „noi ăștia lipsiți de noroc în viață” suntem un fel de mucegai care a acoperit oala cosmică. Îți spun că te afli într-o mare eroare dacă gândești astfel. Dacă vrei să cunoști cealaltă față a medaliei vieții, încetează să-ți mai dorești ceva și îndreaptă-ți întreaga energie spre a fi ceea ce dorești să fii. Dacă vrei să fii un creator, atunci începe pur și simplu să creezi. Nu are nicio importanță în ce domeniu începi să creezi. Cea mai importantă calitate a noastră este Creativitatea. Când o manifești, ești, când nu o manifești, ești doar o sumă de dorințe și intenții care nu folosește nimănui și cu atât mai puțin ție însuți. Creează pentru „a fi” și toate visurile și dorințele tale, oricât de nebunești ar putea părea se vor împlini întocmai. Poate că vei primi și un bonus pentru că universul îi răsplătește pe cei care îi află legile și apoi le aplică în viața lor în orice împrejurare. Folosește-te de legile universului. Viața ta de până acum o cunoști și ești nemulțumit de ea. Ce riști de fapt, dacă inițiezi o metamorfoză și îți deschizi aripile? Maestrul spune:

„Atunci când omida devine un fenomen înaripat, un degustător de miere, caută, descoperă, explorează, creează. Doar oamenii creativi sunt frumoși, deorece doar oamenii creativi cunosc splendoarea vieții: ei au ochi să vadă, urechi să audă și inimi să simtă. Sunt cu totul vii, trăiesc viața la maximum. Ei aprind torțele la ambele capete. Trăiesc cu intensitate, trăiesc în totalitate.” - OSHO.

Andronicon





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt