Trei caiete

În interiorul tău se află răspunsurile tuturor întrebărilor tale actuale și a tuturor celor pe care ți-ar trece vreodată prin minte să le adresezi Universului. Porți în tine cea mai mare enciclopedie care există și care s-ar putea scrie vreodată. Tu însuți ești o uriașă enciclopedie. Din fericire nici cel mai mare colectiv de redacție care s-ar putea vreodată întruni pe Pământ, nu ar putea să scrie tot ce se află stocat în fiecare celulă a trupului nostru și sunt multe trilioanele de celule care ne alcătuiesc trupul;
sunt apoi de câteva ori mai multe ființe foarte mici, mult mai mici decât oricare dintre celulele care ne compun organismul. De ce din fericire? Pentru că ar fi o acțiune ilogică și fără niciun rost pentru că noi oricum avem acces nemijlocit în fiecare clipă a vieții noastre la toate informațiile pe care le dorim. Pe de o parte parte, nici nu s-ar putea fabrica atâta hârtie pentru a o tipări și nu ar încăpea nici pe cel mai performat mediu electronic de stocare iar pe de altă parte, avem la îndemână în mod nemijlocit, toate răspunsurile pe care le cerem și asta în timp real, în T0. Știind că Universul este un fractal care se autocreează permanent conform Legilor Creației, Legi dăruite nouă de THOTH Atlantul, conștientizăm că, așa cum este enunțat într-una din aceste legi, ce se află în macrocosmos este asemenea cu ce se află în microcosmos. Putem așadar afirma că, prin cunoaștere și autocunoaștere putem deschide oricând dorim, un portal către Cunoașterea Infinitei Creației. Poate că este puțin prea tehnică informația, dar acesta este adevărul pe care ți-l dăruiesc. Este experiența mea. Tu poți experimenta și afla mult mai mult decât mine. Este alegerea ta.

Accesul la Cunoaștere este nelimitat și neîngrădit. Doar barierele pe care ți le pui singur, cu știință sau fără de știință în mintea ta, te pot împiedica să cunoști tot ceea ce vrei să cunoști. Una din aceste bariere nevăzute de care probabil nu știi că există, este absența setei de cunoaștere. Ea se manifestă prin expresii de genul: Ce mă interesează pe mine ce se află pe Saturn...? Câștig mai mulți bani dacă știu asta...? Scap de griji dacă mă duc la un concert susținut de...? Culmea este că răspunsul este un mare DA. DA, viața ta se va schimba pentru că eliberându-ți mintea de griji măcar și pentru câteva ore atunci când citești o carte sau asculți un concert, mintea ta va permite altor fluxuri de emoții și informații folositoare să lucreze creator în tine. Vei atrage astfel în viața ta situații și oameni cu care este posibil să realizezi lucruri mărețe. Doar comutându-ți atenția de la tristețea lipsurilor sau suferințelor prin care treci acum la bucuria de a ști, viața ta se va înscrie pe un alt curs și foarte curând te vei naște practic într-o altfel de viață, mai aproape de ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna să fie viața ta adevărată. Setea ta de cunoaștere va fi și mai mare iar răspunsul Universului va fi și mai puternic. Curba creșterii tale va urma milimetric Ritmul Geometriei Sacre: 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144... Îți este cunoscută această progresie? Am auzit prima dată de ea în școala generală. Te las pe tine să descoperi singur răspunsul. Eu te îndrum doar să îți notezi într-un caiet toate situațiile în care ai descoperit-o. Dacă nu-ți este suficient un caiet de 200 de file, mai cumpără-ți unul. Apoi încă unul. Câștigul de Cunoaștere pe care îl vei afla la sfârșitul acestui auto-mini-curs intensiv va fi pe măsura străduinței tale iar beneficiul... te las pe tine să-l cuantifici în ce vrei tu. - Andronicon.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt