Ce este Comunicarea Nemijlocită?

Suntem obișnuiți să comunicăm folosind cuvinte, dar asta nu înseamnă că înșiruirea logică a cuvintele reprezintă singura formă de comunicare pe care o putem aborda. Este foarte bună pentru comunicarea între oamenii deși numărul cuvinte pe care îl folosim scade pe generație ce trece, dar cuvintele nu ne sunt de niciun folos când dorim să comunicăm cu celelalte ființe din jurul nostru sau când vrem să citim informațiile stocate în piatră spre exemplu, așa cum sunt stocate pe un suport magnetic. Am și o veste bună: comunicarea nemijlocită se învață așa cum se învață și citirea și rostirea cuvintelor. 

„Când Comunicarea Nemijlocită cu Firea Înconjurătoare a devenit permanentă, ești pe cale de a dobândi, de a avea acces la un alt Dar Divin, Omnișciența. Comunicarea Nemijlocită, permanentă cu Întregul este primul pas spre valorificarea Potențialului cu care ai venit în această Viață pe Planeta
Pământ. Este primul pas spre re-dobândirea atributelor Divinului din care te-ai născut om. Primul pas pe Calea de la om la OM, de la omul de lut la Omul Solar. Comunicarea Nemijlocită și permanentă cu Firea Înconjurătoare înseamnă că tu știi tot ce vrei să știi despre absolut orice, în timp real. Fiecare dintre noi a experimentat și experimentează uneori Cunoașterea Nemijlocită. Numim acest fenomen Intuiție. Spre deosebire de Logică, recunoscută ca fiind un proces orizontal de prelucrare a datelor de către zonele din creier specializate pentru această activitate, Intuiția este un fenomen vertical ce nu presupune o înșiruire logică de gânduri, de prelucrare a unor date preexistente în Memorie pentru a obține răspuns la o interogare interioară.” - Scurt fragment din cartea: Darul Ești Tu! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt