Ghee
Este plăcut să experimentezi cultura culinară a
altor națiuni, dar cel mai bine pentru sănătatea și longevitatea pe care ni le
dorim toți, este să alegem acel mod de a ne hrăni care se potrivește organismului
fiecăruia dintre noi și locului în care ne aflăm.
„În India, ghee este un aliment de bază. Puneți unt într-o tigaie și lăsați-l să fiarbă timp de o oră la foc
mic. Îndepărtați spuma pe măsură ce se formează. Turnați untul topit într-un recipient sterilizat, acoperiți-l și va rezista câteva luni. Nu va mai avea gust de unt, ci un gust specific de ghee. Este foarte bun pentru gătit și contribuie la aroma tipică mâncărurilor curry.” - Sursa: internet.
„În India, ghee este un aliment de bază. Puneți unt într-o tigaie și lăsați-l să fiarbă timp de o oră la foc
mic. Îndepărtați spuma pe măsură ce se formează. Turnați untul topit într-un recipient sterilizat, acoperiți-l și va rezista câteva luni. Nu va mai avea gust de unt, ci un gust specific de ghee. Este foarte bun pentru gătit și contribuie la aroma tipică mâncărurilor curry.” - Sursa: internet.
Comentarii
Trimiteți un comentariu