Liberul arbitru

Se vorbește mult despre suveranitatea liberului arbitru al fiecăruia dintre noi, despre libera alegere și despre faptul că fiecare decizie a noastră deschide un drum pe care pășim mai departe. Deschidem dea lungul vieții mii și mii de drumuri, avem posibilitatea de a alege oricare dintre variantele pe care le avem la dispoziție și după ce alegem, pășim mai departe pe drumul deschis de alegerea noastră.

„Liberul tău arbitru este suveran. Poți alege să-ți cheltuiești Viața așa cum ai făcut-o și până acum. Dacă asta alegi atunci Viața ta capătă un preț. Un preț de suferință. Suferința nu se produce în acest moment, nu apare imediat ci în clipa în care sunt epuizate toate oportunitățile pe care Uni-Versul le-a
creat pentru ca tu să faci primul pas către Inima ta, către Maestrul Interior, către Ființa Ta, către Cunoaștere și Înțelepciune. Uni-Versul este Iubire. Este Generozitate. Este Fermitate. El îți creează oportunități până în ultima clipă a Vieții tale pământene. Dacă le refuzi, Uni-Versul va relua procesul în următoarea ta Viață, aici sau pe altă Planetă, în formă umană născându-te sau într-o altă formă de Viață. Mai devreme sau mai târziu vei alege Calea către Lumină. De ce să nu faci Acum, Aici, această Alegere? Inima ta așteaptă un răspuns de la tine. De ce să-ți cheltuiești și să-ți risipești Viața în mod inutil în loc să te bucuri de Întreaga Cunoaștere și de Întreaga Înțelepciune ce ți-au fost dăruite?” - Andronicon.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt