Răspunde tu, dacă știi!

Constanța întregii Firi este mișcarea. Mișcarea înseamnă schimbare. Mișcarea înseamnă transformare. Înseamnă evoluție și/sau involuție. Viața ta nu poate face notă discordantă pentru că nu se poate sustrage Legilor Universului. Nu le poate ocoli așa cum fac unii oameni cu legile noastre pământești. Nu poți mitui Universul, nu poți face trafic de influență cu Creatorul, nu-ți poți lua comisioane din Absolut. Ca ființă și ca cetățean al Universului nu poți fi decât în Armonie cu Întregul dacă vrei să prosperi, dacă vrei să evoluezi și să te bucuri de toate minunățiile care au fost create și care ți-au fost dăruite pentru ca tu să fii fericit.
Pentru ca tu să-ți afli Menirea și să ființezi în Lumina Iubirii Universale. Dacă vrei să afli cauza pentru care astăzi Tu Ești, atunci primește acest adevăr în inima ta: Din Iubirea Creatorului s-a născut Intenția, iar Intenția a generat Energia care a adus în manifestare Obiectul Intenției: Creația - așa cum o cunoaștem astăzi și încă mult mai mult. Tu ești o manifestare a Iubirii Creatorului. Fiecare dintre noi este o manifestare a Iubirii Creatorului. Fiecare manifestare a vieții de pe Pământ și de oriunde altundeva din Univers, este o manifestare a Iubirii Creatorului. Aceasta este o axiomă.

Dacă fiecare ființă este o manifestare a Iubirii Creatorului, cum se face atunci că suntem într-un conflict permanent unii cu alții de când ne-am întrupat pe Pământ? Cum se face că ne distrugem mediul planetar cu o non-șalanță și cu o ignoranță și rea-intenție criminale? Cum se face că Pământul a devenit un câmp de bătălie pentru toate nimicurile care nici măcar nu ne aparțin? Aurul, petrolul, diamantele, toate sunt ale mamei Pământ, nu ale noastre. Noi nici măcar nu putem spune că avem în posesia noastră un diamant. El trăiește cinci miliarde de ani, iar noi abia dacă atingem optzeci de ani. Pentru el suntem doar o sclipire în noapte. El va continua să existe încă multe miliarde de ani după ce noi vom fi dispărut demult. Planeta Pământ, Mama noastră Cosmică nu poate fi învinovățită cu nimic pentru ignoranța noastră. Ea ne îndrumă cum știe ea mai bine și mai bine, dar aproape nimeni nu îi ascultă șoaptele. Câți dintre noi s-au așezat vreodată în liniște să-i asculte povețele? Răspunde tu, dacă știi! Dacă nu știi, încearcă să afli! Cât de greu poate fi să te așezi în liniște Acum, oriunde te-ai afla în acest moment, să pui stavilă cascadei de gânduri a minții și să îți lași propria Inimă să asculte Inima Mamei Pământ? Dacă ești într-o întâlnire de afaceri sau de oricare alt fel, dacă urmărești un meci de fotbal al naționalei sau dacă te afli în mijlocul unei petreceri, oprește-te pentru câteva minute din ceea ce faci și ascultă Glasul Mamei Pământ. Poate că vei pierde semnarea unui contract fabulos, poate vei vedea doar în reluare golul senzațional al unui jucător sau poate vei rata câteva bancuri spumoase. Oricum Universul te va răsplăti pentru alegerea ta și o va face într-un mod cum nici nu poți să-ți imaginezi acum. - Andronicon. 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt