Prima ta zi pe Pământ

M-am întrebat de mai multe ori de ce nu ținem minte clipa în care ne-am născut. Nu se poate ca această unealtă minunată care este creierul nostru să nu fi stocat pe undeva tot ce s-a petrecut atunci. Apoi, m-am întrebat cum am ajuns să fiu ceea ce sunt astăzi, ceea ce gândesc, simt, rostesc, fac, tot ce însemn eu Acum, în clipa prezentă și Maestrul din Andronicon mi-a răspuns:

„În clipa în care te-ai născut ai „uitat” tot ce știai despre tine ca ființă nemuritoare. Ai uitat toate experiențele vieților anterioare trăite pe această planetă. Ai uitat Calea spre toate informațiile pe care le-ai acumulat în milioanele de vieți pe care le-ai trăit până acum. Ai uitat că toată memoria lumii se află într-un loc din ființa ta la care va trebui să ajungi singură și pentru asta, va trebui să afli Calea

către acel loc sacru pe care Înțelepții l-au numit Sălaș. El se află în inima ta. Este o cămăruță mică în care doar tu ai acces. În clipa în care te-ai născut, ai fost un pui de om care se trezea într-o lume despre care nu își mai amintea nimic. Abia dacă vedeai ceva cu ochii tăi care priveau pentru prima dată lumina. Zi după zi, ai început să cunoști lumea din jurul tău și să te adaptezi la ceea era în jurul tău. Orizontul vieții tale a început să crească tot mai mult și în mintea ta au început să se ordoneze informațiile acestei lumi. Mintea ta a început să primească informațiile pe care cei din jurul tău ți le ofereau și pe care nu te-ai gândit niciodată să le pui la îndoială pentru că tu erai pur și știai încă să deosebești falsul de adevăr. Nu știai că există falsul izvorât din ignoranță și nici minciuna fabricată cu intenție. Valorile reale și falsele valorile ale acestei lumi au început să fie și valorile tale și așa, treptat, „pe negândite”, hipnotic, ai devenit o piesă de schimb pentru sistemul social în care te-ai născut. Te-ai pregătit pentru a lua locul unui alt om care a ajuns la capătul drumului în această viață și care a plecat din trupul său pentru a renaște într-o nouă viață în care va experimenta alte și alte lucruri despre care nu știe nimic acum. Marele secret al vieții este să te eliberezi de vălul hipnotic țesut în jurul tău „pe negândite”. Acest „pe negândite” este comoditatea de care trebuie să te eliberezi. Gândește, pune-ți întrebări, pune totul sub semnul întrebării, analizează și caută răspunsurile tale! Ține minte: Adevărul este individual. Calea ta este unică și irepetabilă” - Andronicon. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt