O Capodoperă

Să faci din viața ta o capodoperă, ei da... asta este cu adevărat o încercare. Avem o singură posibilitate de a afla dacă această performanță este posibilă sau nu, să pășim pe această cale. Răspunsul îl vom afla la capătul drumului, un drum lung cât întreaga viața. Cine are însă curajul să-și refuze această șansă?

„Putem să trăim această Capodoperă Divină ca Împreună-Creatori ai Noii Omeniri. Lumea noastră pământeană este un Spațiu Sacru al Iubirii. Poate că acum nu vezi asta privind în jur, dar atunci când îți vei cunoaște propria Ființă în toată Măreția ei, în toată Splendoarea Iubirii pe care o radiază permanent cu infinită intensitate, vei înțelege că lumea noastră pământeană este plină de Bucurie, Lumină, Iubire, Armonie. Vei înțelege că ceea ce ochii tăi văd în jur, este doar praful ce a fost

așternut peste această lume minunată. O lume ce ne-a fost dăruită pentru ca noi să evoluăm și să valorificăm potențialul necuprins cu care am fost dăruiți de Creator. Este ca atunci când moștenești o casă în care nu a mai locuit nimeni de mult timp. Praful s-a așternut peste tot, pereții s-au scorojit, dușumelele scârțâie, prin acoperișul spart picură, geamurile sunt murdare și Lumina nu prea pătrunde în odăi. De îndată însă ce îți sufleci mânecile și treci la treabă, casa posomorâtă și suferindă dispare și din interior crește parcă o nouă casă, un castel ca în povești. O lampă veche și neîngrijită nu prea luminează, dar de îndată ce speli sticla lămpii, Lumina inundă odaia și descoperi o mulțime de lucruri care fuseseră de nevăzut ochilor tăi până atunci. Poți chiar citi la Lumina Lămpii din Tainele Vieții și ale Uni-Versului. 

            La fel este și atunci când începi să faci curat în Viața ta și renunți la tot ce nu ți-a fost niciodată de folos. Maestrul tău Interior te așteaptă în Inima ta cu Cartea deschisă la prima pagină. Tainele Uni-Versului și ale propriei Ființe ți se vor dărui și desluși una câte una. Vei înțelege ce Daruri minunate ai primit. Daruri de care până acum nici măcar nu ai știut că există. Descoperi că poți crea tot ce dorești să creezi. Absolut orice. Este pur și simplu amețitor când afli și înțelegi că nu a existat vreodată, că nu există și nici nu va exista vreodată vreo limitare în tot din ceea ce vrei tu să creezi. Când ființezi prin Inimă, Energia și Inteligența Întregului Uni-Vers este pentru tine o Resursă la care ai acces permanent. Poți folosi orice cantitate dorești din această Resursă pentru că Inteligența și Energia Uni-Versului sunt inepuizabile. Ce simți știind că ai acces la Resurse Inepuizabile? Că poți crea absolut orice dorești? Că poți fi un Împreună-Creator al altor lumi dacă dorești asta? Este copleșitor și este în același timp o mare Responsabilitate. Crezi că ai primit aceste Daruri pur și simplu și că tu nu ai în acest moment nicio Responsabilitate față de Viața ta? Față de Planeta Mamă Pământ?” - Andronicon. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt