Trăiește în ritmul naturii!

Este esențial să intri în ritmul naturii, să trăiești deodată cu viața planetară. Trezește-te în zori, puțin înainte de răsăritul Soarelui și mulțumește pentru viață. Dacă te gândești că viața ta este departe de ceea ce ți-ai dorit și că nu ai motive să mulțumești atunci gândește-te la cei care se află în suferințe cumplite, la cei care își pierd părți ale corpului, la cei care au boli grave. La cei care nu au o locuință, la cei care nu au ce mânca în fiecare zi, la cei care sunt terorizați de brute primitive care se cred viteji „doar pentru că țin pistolul mitralieră de partea în care se află trăgaciul”, cum spunea într-una dintre
cărțile sale Sven Hasel. Dacă poți citi aceste cuvinte înseamnă că te afli în fața unui calculator, tabletă sau că ții în mână un  telefon inteligent. Poate că ești nefericit în multe privințe, din multe cauze, dar amintește-ți: cauza vieții tale ești tu. Mulțumește pentru viață și pornește acum să faci acele schimbări în interiorul tău care să-ți transforme viața și să îți aducă tot ceea ce dorești, așa cum îți dorești. Mulțumește pentru viață și treci la treabă!

Cel mai bun timp pentru a lucra este cel din zori. Corpul tău este odihnit și mintea limpede. La prânz odihnește-te cel puți o oră. Lucratul zece-douăsprezece ore continuu este cea mai bună rețetă pentru a declanșa dezastrul biologic în corpul tău. Tolănește-te pur si simplu după ce ai mâncat. Nu te mai gândi la nimic, nici la ce ai lucrat până atunci și nici la ce vei face după ce te vei odihni. La prânz, important este să te odihnești și atât. Dacă îi vei permite minții tale să rămână ancorată în munca ta, nu te vei odihni și vei reîncepe să lucrezi mai obosit decât te-ai tolănit. Respectă regula celor trei de opt: opt ore de muncă, opt ore de relaxare activă și opt ore de somn. Este esențial. De îndată ce apune Soarele, culcă-te. Culcă-te deodată „cu găinile” cum se spune în popor. Noaptea este pentru odihnă. E simplu. Nu este nimic atât de important la televizor încât să merite să-ți pierzi orele de somn. Pierderea orelor esențiale de somn din prima parte a nopții ne afectează tuturor starea de sănătate și nivelul de vitalitate. Practică acest mod de viață timp de trei luni de zile. Nu cred că vei mai reveni vreodată la modul de viață actual. - Andronicon.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt