Ce este Energia Universală?

Iată ce ne spune Dr. Bedri Cetin în cartea sa „Energia Universală - o cercetare sistematică şi ştiinţifică”:

„Tot ce există este Câmpul de Energie Universală. Nu există nimic altceva decât Câmp de Energie Universală, elementul de bază ce constituie Universul nostru. Toată materia (stele, pământ, plante, oameni etc.)  este  pur  şi simplu intensificarea acestui câmp. Tot ce vedem în jurul nostru (inclusiv noi înşine)  este  expresia sau manifestarea acestui Unic Câmp.  Precum  gheaţa este făcută din apă, tot  ce apare  în jurul nostru, ca fiind solid (inclusiv corpurile noastre) este  în esenţă constituit din Câmpul de Energie Universală. Diversele vibraţii ale acestui câmp  sunt  percepute cu simţurile

noastre ca fiind diferite forme ale materiei. Termenul „Câmp de Energie Universală” se sprijină pe particulele minuscule numite „Superstrings” (în traducere – supercoarde), ce se întind într-o manieră continuă în tot  spaţiul. Cu alte  cuvinte, Câmpul de Energie Universală este  un concept pe care noi îl utilizăm pentru a descrie câmpul continuu, ca mişcare a „Superstring”-urilor. Deci, Câmpul de Energie Universală este doar un alt nume pentru „Superstring”-uri, care sunt cele mai mici particule existente, mult mai mici decât atomii sau decât orice  altceva. Aceste  particule nu sunt decelabile cu simţurile noastre, ele se mişcă constant şi vibrează. Cel mai important fapt este că acest câmp  mobil transportă o cantitate uriaşă de energie, pe care noi o numim Energie Universală.”

Dr. Bedri Cetin completează definiția Energiei Universale cu următoarea afirmație:

„Materia este  o formă a energiei. Aceasta a fost  dovedită de Einstein, prin celebra sa formulă E=mc2, unde  E este  energia unui  sistem (materie) cu masa  m şi c este  viteza luminii. Această formulă stabileşte că masa  şi energia sunt  echivalente, cu alte  cuvinte, materia şi energia sunt  expresii duale  ale aceleiaşi substanţe universale, care este  tocmai Câmpul de Energie Universală şi este  principala sursă de energie sau de vibraţii, din care noi suntem alcătuiţi. În primul rând,  noi nu suntem corp  fizic, ci suntem în principal corp  energetic, cu aparenţă fizică.” 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu dinții strânși sau cu brațele deschise...?

Ai verificat robinetul?

Trupul este doar un Veșmânt